Efter ett flertal år av gnetande och ideellt arbete har nu klubben lyckats gneta ihop ett tillräckligt kapital för att lägga om samtliga fyra banor. Det som gjorde att vi slutligen kunde trycka på startknappen var ett generöst bidrag från fritidsförvaltningen.

Arbetet kommer påbörjas så fort tjälen har gått ur marken och beräknas ta åtminstone fyra veckor. Vi håller alla tummarna att vi under maj månad kommer kunna ståta med fyra nylagda banor och full aktivitet. Vår förhoppning är också att göra vissa trivsel-inköp i klubbhuset och på sikt renovera omklädningsrum och våtutrymmena, det får bli etapp två i vår satsning om att bli en aktiv sommarklubb med en anläggning av hög kvalité.

Fjolårets succé med spontan damtennis på helgerna kommer fortsätta och målet är att även få igång herrarna.

Sommarläger för barn och ungdomar kommer även kunna erbjudas av Mattias Westrup. Vecka 24, 25, 27, 28 kommer det vara halvdagsläger, välj mellan förmiddag alt. eftermiddag. Vecka 26 och 32 kommer det vara heldagsläger för lite yngre barn (8-13 år). Mer information http://www.angbytk.se/lager/

Anmälan sker till Mattias Westrup, uppge förnamn, efternamn, födelseår och förälders mobiltelefon:
mattiastennis@outlook.com
mobil: 0790-790260

Ängby Tennisklubb behöver er hjälp och ert engagemang för att vi ska nå vår vision med en aktiv sommarklubb med bra tennisbanor som är tillgängliga för alla så glöm inte vår städdag som vi återkommer om, förmiddag söndag 5/5, och inte minst årsmötet som kommer ske i slutet av maj. Vi ser fram emot ännu en härlig grussäsong och hoppas vi ses ofta på vår klubb!

MvH
Styrelsen för Ängby Tennisklubb
Joakim Roslund, Björn Ununger, Per Dahlström, Niklas Nobel, Henrik Eriksson, Jonas Winter

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *