Vi stänger banorna den 1:e oktober

Vi kommer nu stänga våra banor och förbereda dom för vintern. Första helgen i oktober kommer vi att ta ner alla nätt, lägga ut grus och göra förberedelser så att banorna mår bra under vintern och att vi sedan snabbt kan öppna dom under våren.

Styrelsen återkommer när det börjar bli dags för vårstädning och öppnandet av vår anläggning.

 

Vuxenkurs, nybörjare 6 tillfällen, 1.800 kr:

Vi startar den 18 augusti kl 18:00-19:00. Maximalt 8 deltagare och anmälan sker direkt till Peter Lönn via email: peterlonn021@gmail.com

 

Nybörjarkurs i tennis

Under 8 tillfällen maj-juni ( 1 timme per vecka) kommer det att hållas kurs för nybörjare. Spelets grunder, teknik, regler etc kommer att gås igenom med instruktörer. Priset för dessa 8 timmar är 2.200 kr där anmälan och betalning görs till vår huvudtränare, Peter Lönn. Exakt dag och tid då kursen startar vet vi först när banorna har öppnat.

 

Damtennis/träning 2020

Om vädret är med oss hoppas vi på att köra igång vår damträning söndagen 10 maj. Varje tillfälle är mellan klockan 08:00-10:00. 4 spelare per bana med instruktör, anmälan och betalning görs via Matchi (instruktion kommer senare om hur detta görs). Kostnad är 300 kr per tillfälle. Vår huvudtränare, Peter Lönn, kommer att hålla i detta. Kontakta honom om ni har frågor eller funderingar.

 

VÅRSTÄDNING 26 APRIL 2020

Är nu avklarad och en hel del medlemmar dök upp och hjälpte till med vår anläggning som nu börjar anta en glimrande skepnad. Tack för hjälpen. Mycket hanns med men vi fortsätter städningen och hoppas vara så gott som klara under första veckan av maj.